Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /wwwroot/new/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /wwwroot/new/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Produse si Servicii « Balcan-IX Internet Exchange | Prima platforma de Peering cu acoperire in sud-estul Europei

Produse si Servicii

Prin conectarea la Balcan-IX, platforma de peering public distribuit, furnizorii de servicii Internet vor beneficia de acces usor si rapid la cea mai mare comunitate de retele IP din Romania.

Balcan-IX ofera doua optiuni de servicii de peering: peering public si interconectare privata virtuala pentru peering privat.

  • Peering-ul Public permite schimbul liber de trafic intre toti participantii conectati la punctele de acces (SAP) ale platformei Balcan-IX.
  • Interconectarea Privata Virtuala consta in furnizarea unei conexiuni logice, punct la punct, intre echipamentele a doi clienti conectate la platforma Balcan-IX, care permite schimbul privat de trafic IP intre acestia. Acordurile de peering privat bilateral sunt responsabilitatea clientilor, Balcan-IX avand in acest caz doar rol de facilitator L2.

Platforma Balcan-IX are o arhitectura unei retele redundante si reziliente. Toate SAP-urile sunt conectate intr-o topologie de inel la o capacitate de 10 GE, designul flexibil permitand introducerea de noi SAP-uri si cresterea capacitatii existente, pentru a se adapta la cererile clientilor. Platforma Balcan-IX are o politica de rutare a traficului autonoma functionand sub propriul ASN – 24745.

Prima platforma de Peering cu acoperire in sud-estul Europei