Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /wwwroot/new/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /wwwroot/new/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Caracteristici « Balcan-IX Internet Exchange | Prima platforma de Peering cu acoperire in sud-estul Europei

Caracteristici

Interconectarea Privata Virtuala (IPV) – presupune un parteneriat intre doua entitati – Initiatorul, considerat punctul de contact si responsabil pentru VLAN, si Partenerul – cealalta parte participanta la serviciul de peering privat.

Atat Initiatorul cat si Partenerul trebuie sa fie clienti Balcan-IX. Un VLAN ID unic va fi asignat ambilor clienti ai serviciului IPV.

Serviciul IPV poate fi oferit in doua variante: pe un port separat sau pe acelasi port cu serviciul de PPN. In cazul in care serviciul IPV se furnizeaza pe acelasi port pe care se livreaza serviciul PPN, este necesara activarea functionalitatii de trunking/ dot1q, pentru care se aplica tariful de instalare aferent.

Pe un port de servicii IPV se pot transporta maxim 10 VLAN-uri.

Este posibilă livrarea mai multor servicii IPV pe acelaşi port. Pentru aceasta este necesară activarea funcţionalităţii de trunking/ dot1q (daca nu a fost activata anterior), pentru care se aplică tariful de instalare aferent.
Clienţii sunt responsabili pentru traficul transportat în cadrul VLAN-urilor, incluzând limitarea de bandă per VLAN şi configurarea necesară pentru stabilirea sesiunilor de peering privat.

Rapoarte de trafic securizate

In cadrul sectiunii Zona Client se vor putea accesa pe baza de username si parola (furnizate ulterior configurarii serviciului) rapoarte grafice privind banda utilizata/port.

Frecventa rapoartelor: zilnic, lunar, anual

SLA – Nivelul de furnizare a serviciului

Beneficiind de o infrastructura de retea redundanta, rezilienta, de mare capacitate, prin implementarea unor politici eficiente de gestionare a traficului IP, Balcan-IX ofera clientilor sai un nivel ridicat de disponibilitate a serviciilor.

Prima platforma de Peering cu acoperire in sud-estul Europei