Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /wwwroot/new/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /wwwroot/new/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Beneficii « Balcan-IX Internet Exchange | Prima platforma de Peering cu acoperire in sud-estul Europei

Beneficii

CaracteristiciGhid tehnicEligibilitatBeneficii

Alegerea locatiei

Optand pentru unul din cele 10 centre de conectare la platforma de peering, clientii pot accesa usor, cu costuri minime, intreaga comunitate de peering public distribuit din Romania. In cazuri alternative, clientii fie sunt restrictionati la comunitatea de peering dintr-o singura locatie fizica, fie folosesc solutii costisitoare constand in interconectari fizice dedicate pentru peering privat.

Implementare rapida

Folosind platforma de peering distribuit, clientii pot stabili sesiuni de peering in cateva zile, termenul mediu de instalare fiind de 7 zile lucratoare de la data semnarii comenzii.

Optiuni multiple

Peering-ul distribuit permite tuturor participantilor sa se conecteze la o comunitate de peering extinsa. Avantajele generate de oferta Balcan-IX constau in posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de servicii, la preturi competitive. Mai mult, prin politica de comunitati implementata pe platforma Balcan-IX clientii beneficiaza de o modalitate eficienta de control al rutarii, permitandu-le acestora sa isi anunte selectiv rutele catre ceilalti participanti la serviciu. In plus, clientii pot intra in contact cu un numar mare de furnizori de servicii Internet, obtinand ca efect final reducerea costurilor si cresterea calitatii accesului la serviciile electronice, portaluri, informatii etc.

Solutii pe termen lung

Numarul si dimensiunea punctelor de acces vor creste pe masura cresterii cererii de piata.

Redundanta si timp de functionare sporit.

Realizarea unei sesiuni dual stack pentru schimbul de trafic IPv6.

Prima platforma de Peering cu acoperire in sud-estul Europei