Warning: mysql_real_escape_string(): No such file or directory in /wwwroot/new/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /wwwroot/new/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
SIP Trunking « Balcan-IX Internet Exchange | Prima platforma de Peering cu acoperire in sud-estul Europei

SIP Trunking

SIP_Trunk

SIP Trunking este un succesor modern al serviciului ISDN, care ofera acelasi nivel de calitate la costuri mai mici. Serviciul foloseste tehnologia VoIP si permite clientilor sa initieze si sa primeasca apeluri telefonice catre/dinspre orice retea de telefonie fixa sau mobila, nationala sau internationala.

Clientului i se va aloca o numerotatie din planul de numerotatie al Telekom Romania sau, daca este cazul, clientul isi poate porta numerotatia existenta in reteaua Telekom Romania.

Acest serviciu este ideal pentru furnizorii nationali si internationali de telecomunicatii care au nevoie de servicii VoIP robuste sau de pachete de servicii de date si voce.

Beneficii:

  • Convergenta retelelor de date si voce
  • Utilizare eficienta a latimii de banda a conexiunii IP
  • Economii substantiale de costuri fata de serviciile traditionale de voce
  • Peste 100 de interconectari directe cu operatori nationali si internationali

 

Prima platforma de Peering cu acoperire in sud-estul Europei